Klanten aan het woord

Klantenbeoordelingen van weCare Media, lees hieronder hun ervaringen:
9.5 / 10

Marit Kuijten


Schoonheidsspecialiste
Lashes by Marit

10 / 10
Geschreven 11 juli 2018

Het is inmiddels alweer 2 jaar geleden dat ik mijn website liet maken door weCare Media. Nog altijd erg tevreden, niet alleen met het design en de goede service, maar ook met mijn online vindbaarheid. Mijn website staat hoog in google en ik heb er veel klanten aan over gehouden! Ook van mijn klanten krijg ik regelmatig complimenten over mijn duidelijke en goed vindbare website.

Maarten Buitenhuis


Schilder
Schildersbedrijf M. Buitenhuis

10 / 10
Geschreven 29 mei 2018

weCare Media heeft voor ons schildersbedrijf een mooie website ontworpen. Duidelijk - Opvallend De vakgebieden en de bijbehorende informatie komen hierdoor erg goed over.

Tevens is de website erg goed te vinden via google. Door verschillende ‘trefwoorden’ kom je bij de website uit en staat de site eigenlijk elke keer bovenaan in de zoek resultaten. Dit is natuurlijk altijd je doel als je een website hebt, dat die ook in google goed vindbaar is en de site naar voren springt in de zoek resultaten. Missie geslaagd dus.

Ook hebben wij verschillende ontwerpen laten maken door weCare Media om zo ons bedrijf professioneel te kunnen promoten. Zoals een banner, visitekaartje, flyer, ontwerp van de bestickering van de werkbus. Ook dat is allemaal zo ontzettend mooi geworden en ook hier geldt weer : Duidelijk – Opvallend Wij zijn erg tevreden klanten van weCare Media. Hun kwaliteiten en service zijn uitstekend.

Kelly Tuijtelaars


Hairextensions
Attrattiva

9 / 10
Geschreven 1 mei 2018

Sinds dat de verzorging mijn website bij weCare Media is ondergebracht heb ik steeds meer klanten gekregen die o.a. via Google en de juiste zoekwoorden bij mij terecht zijn gekomen. Tevens is de service fantastisch en kan ik met alle technische vragen altijd bij deze 2 toppers van techneuten terecht.

Dominique de Kort


Tennisrackets bespannen
Bespanservice

9 / 10
Geschreven 19 november 2017

Ik heb hier een website voor een van mijn klanten laten bouwen. Dit werd snel en goed gedaan en precies naar wens uitgevoerd. Het systeem werkt makkelijk en ik kon er snel mijn weg in vinden. Aanrader!

Lindsey Weterings


Visagie & massage
Lindsey's beautysalon

10 / 10
Geschreven 26 maart 2017

Na een speurtocht op internet kwam ik bij weCareMedia terecht. Ik kan er kort over zijn: 100% tevreden. Mijn wensen werden omgezet in een supermooie website. Er werd meegedacht en er werden tips gegeven. Niet verder zoeken maar je (toekomstige) website overlaten aan dit jonge team van specialisten.

Michael en Dwayne enorm bedankt voor jullie inspanningen, mijn complimenten voor het geleverde werk.

Sandra Klunder


Wimperextensions
Oh My Lash

9 / 10
Geschreven 17 februari 2017

Super blij met mijn nieuwe webshop lashlove.nl en website wimperextensions-zwolle.nl! Heel erg bedankt voor jullie inzet!

Chris Winter


Webshop Anti Worteldoek
Winter Totalflooring

10 / 10
Geschreven 19 februari 2016

Top webshop van winter totalflooring geleverd, prettig contact en goede service (ook na de oplevering) een aanrader.

Anton Snoeren


Aannemersbedrijf
Snoeren Allround

10 / 10
Geschreven 12 december 2015

Jong en vernieuwend bedrijf dat voor ons een fantastisch mooie en overzichtelijke website heeft gemaakt.