Website laten maken

SEO scan aanvragen

Benieuwd hoe uw website scoort op SEO gebied? Vraag hieronder de SEO scan aan en één van onze SEO experts gaat uw website controleren op meer dan 70 verschillende punten. Er wordt onderandere gekeken naar uw huidige posities in Google, hoe vaak er op bepaalde zoektermen gezocht wordt en hoeveel concurrentie er is.

#1  Zoekwoorden analyse

Met speciale software kunnen wij een zoekwoorden analyse maken, hiermee krijgt u inzichtelijk hoe vaak er op een bepaalde zoekterm gezocht wordt.

#2  Concurrentie analyse

Het is belangrijk om te weten de concurrentie staat, afhankelijk hiervan wordt er een strategie bepaald om boven de concurrentie uit te komen.

#3  Content analyse

Content is key zeggen wij altijd, zonder duidelijke en informatieve teksten wordt u niet gevonden. Wij helpen u met het optimaliseren van de content.

#4  Technische analyse

Wij controleren uw website op 70 verchillende technische punten die ook invloed hebben op de ranking van uw website.

#5  Strategie bepalen

Er wordt in over leg met u speciaal een strategie op maat gemaakt om de positionering in Google te verbeteren.

#6  Resultaat meten

Wij meten en monitoren continu uw posities in Google. 80% van onze klanten ervaart een verdubbeling in het bezoekers of aantal conversies.

Gratis SEO Scan

Bent u benieuwd hoe uw website scoort op het gebied van SEO en wat er eventueel nog verbeterd kan worden aan uw website? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang gratis een persoonlijke SEO analyse van een van onze SEO experts!