Wie zijn we en wat doen we?

weCare Media is een internetbureau uit Dongen met een grote passie voor het web.

Wij zijn gedreven specialisten met verschillende kwaliteiten en streven ernaar om MKB'ers met hun onderneming, een succes online te worden.

Onze visie

weCare Media luistert naar uw wensen en zal deze aan vullen met eigen expertise. Wij denken met u mee om zo uw verwachtingen te kunnen overtreffen. We zullen ons altijd blijven inzetten om u online nog succesvoller te maken.

Onze missie

weCare Media is ontstaan uit het idee om voor MKB'ers de beste online oplossing te realiseren. Met onze producten en diensten streven we naar kwaliteit, dit doen we onder andere door het bieden van de juiste ondersteuning.

Online ervaring

Doordat ons team al meer dan 15 jaar ervaring heeft in verschillende disciplines, kunnen we professionele oplossingen bieden op het gebied van het web. Zo blijven we ons ontwikkelen door gebruik te blijven maken van de nieuwste technieken.

Hoe gaan we te werk?

Orientatie

Oriƫntatie

In de oriƫntatie fase bespreken we samen de wensen voor je nieuwe website of webshop. Hierbij kijken we ook naar de huidige (offline) huisstijl en logo.

Concept

Concept

Het ontwerp wordt plat aan je gepresenteerd. Je kunt nog nergens klikken het gaat in deze fase echt alleen om het ontwerp van de website.

Zelf aanpasbaar

Techniek

Zodra je helemaal tevreden bent met het ontwerp van de website gaan we ervoor zorgen dat je alle teksten, foto's etc. allemaal zelf kunt aanpassen.

Concept

Livegang

Als je helemaal tevreden bent met het eindresultaat dan plaatsen we de website voor je op de gewenste domeinnaam. We blijven je ondersteunen als je er even niet meer uitkomt.