Wie zijn wij en wat doen we?

weCare Media is een full service online marketing bureau.

Wij zijn gedreven specialisten met verschillende kwaliteiten en streven er naar om jou met je onderneming een succes online te maken.

Michael van de Rijt

Development

Kevin Smolders

Development

Santi Dudok

Webdesign

Dwayne Snoeren

Online Marketing

Onze visie

Wij luisteren naar je wensen en zal deze aan vullen met eigen expertise. Wij denken met je mee en zullen er alles aan doen om je verwachtingen overtreffen. Onze passie om jouw bedrijf een succes online te laten worden!

Onze missie

weCare Media is ontstaan uit het idee om voor MKB'ers de beste online oplossing te realiseren. Met onze producten en diensten streven we naar kwaliteit, dit doen we onder andere door het bieden van de juiste ondersteuning.

Online ervaring

Doordat ons team al meer dan 12 jaar ervaring heeft in verschillende disciplines kunnen we professionele oplossingen bieden op het gebied van het web. Zo blijven we ons ontwikkelen door gebruik te blijven maken van de nieuwste technieken.

Hoe gaan we te werk?

Oriëntatie

In de oriëntatie fase bespreken we samen de wensen voor je nieuwe website of webshop. Hierbij kijken we ook naar de huidige (offline) huisstijl en logo.

Concept

Het ontwerp word aan je gepresenteerd. Je kunt nog nergens klikken het gaat in deze fase echt alleen om het ontwerp van de website. Je hebt de mogelijkheid om wijzigingen door te geven.

Techniek

Zodra je helemaal tevreden bent met het ontwerp van je website gaan we met de techniek aan de slag. We zorgen ervoor dat je alle teksten en foto's gemakkelijk zelf kunt aanpassen.

Livegang

Als je helemaal tevreden bent met het eindresultaat dan plaatsen we de website voor je op de gewenste domeinnaam. We blijven je ondersteunen als je er even niet meer uitkomt.