Wie zijn we en wat doen we?

weCare Media is een internetbureau uit Dongen met een grote passie voor het web.

Wij zijn gedreven specialisten met verschillende kwaliteiten en streven ernaar om MKB'ers met hun onderneming, een succes online te worden.

Onze visie

weCare Media luistert naar uw wensen en zal deze aan vullen met eigen expertise. Wij denken met u mee om zo uw verwachtingen te kunnen overtreffen. We zullen ons altijd blijven inzetten om u online nog succesvoller te maken.

Onze missie

weCare Media is ontstaan uit het idee om voor MKB'ers de beste online oplossing te realiseren. Met onze producten en diensten streven we naar kwaliteit, dit doen we onder andere door het bieden van de juiste ondersteuning.

Online ervaring

Doordat ons team al meer dan 15 jaar ervaring heeft in verschillende disciplines, kunnen we professionele oplossingen bieden op het gebied van het web. Zo blijven we ons ontwikkelen door gebruik te blijven maken van de nieuwste technieken.

Hoe gaan we te werk?

Oriƫntatie

In de orientatie fase bespreken we samen uw wensen en zullen op zoek gaan naar de beste online oplossing voor uw bedrijf.

Concept

Er wordt een ontwerp gemaakt voor uw website. Als u helemaal tevreden bent met het ontwerp, gaan we verder met de oplevering.

Oplevering

U krijgt een online voorbeeld van de website en kunt teksten en foto's toevoegen. Als u helemaal tevreden bent gaan we verder met de livegang.

Livegang

Uw nieuwe website of webshop is online bereikbaar via uw eigen domeinnaam en wordt aangemeld bij alle bekende zoekmachines.