Website laten maken

Professionele website laten maken

Een website op maat laten maken voor jouw bedrijf. Wij ontwikkelen websites die snel zijn, goed scoren in Google en strategisch zijn opgezet om jouw bedrijfsdoelen te behalen!

Vandaag de dag kun je niet zonder een eigen website. Een mooie en moderne website is vaak het eerste waar klanten jouw bedrijf op beoordelen. Of je nu op zoek bent naar een online visitekaartje of een complete online marketing strategie, wij helpen jouw bedrijf met groeien en te onderscheiden van de rest.

Wij zijn officieel Google Partner en weten als geen ander hoe jij het meeste rendement uit je website kunt halen!

 • Goed vindbaar in Google
 • Compleet ontzorgt van A tot Z (inclusief plaatsen van teksten en foto's)
 • Website die razendsnel laadt en daardoor hoger scoort in Google
 • Gericht op conversies en offerteaanvragen

Vrijblijvende website offerte?

SEO geoptimaliseerd

Snelle website die technisch geoptimaliseerd is om hoog te scoren in Google.

Altijd up-to-date

Geen zorgen over updates, alle code is intern ontwikkeld en wij zorgen ervoor dat alles up-to-date is.

Ontwerp op maat

Het ontwerp wordt 100% op maat gemaakt voor jouw bedrijf! Géén 13 in een dozijn website.

Snelle laadtijd

Je website bevat alleen code die ook écht gebruikt wordt, hierdoor laadt je website razendsnel.

Strategisch opgezet

Wij denken met je mee om ervoor te zorgen dat je nieuwe website aansluit bij jouw bedrijfsdoelen.

Meer conversies

Aan bezoekers heb je niets, wij zorgen ervoor dat zoveel mogelijk bezoekers converteren naar klanten.

Compleet ontzorgt

Alle teksten en foto's worden voor je op de website geplaatst, je kunt deze uiteraard zelf altijd wijzigen.

Razendsnelle support

Wij zijn er ook na de oplevering van de website voor je! Zowel telefonisch als per e-mail.

Website laten maken: wat houdt het in?

Wij werken met een uniek CMS dat ervoor zorgt dat jij zonder technische kennis eenvoudig jouw website kunt aanpassen en beheren. Doordat de techniek en het ontwerp volledig van elkaar gescheiden zijn, kunnen wij je website updaten zonder dat dit invloed heeft op het visuele aspect van de website. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je website zonder problemen blijft werken en de techniek erachter up-to-date blijft.

Je krijgt dus geen 13-in-een-dozijn website die gevoelig is voor hackers. Maar een website waarover is nagedacht en alleen code bevat die ook écht nodig is om de website te laten werken. Hierdoor laadt jouw website niet alleen razendsnel, maar wordt ook beter gevonden in Google! Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites, weten wij wat werkt en vooral ook wat er niet werkt. Inmiddels hebben meer dan 600 ondernemers een website laten maken. Ben jij de volgende?

01

Strategie

Bespreken van jouw doelstellingen en wensen én brainstormen over hoe we deze doelen kunnen behalen.

02

Webdesign

Ontwerpen van een mooi en modern webdesign. Gericht op conversies en volledig op maat voor jouw bedrijf.

03

Techniek & invullen

Wij vullen de website volledig in met teksten en foto's en zorgen ervoor dat alles technisch werkt.

04

Live-gang

Je website wordt online gezet en wij zorgen ervoor dat je (eventuele) Google posities behouden blijven.

Hoe wij een website voor je maken?

Of je nu een compleet nieuwe website nodig hebt of dat je een oude website in een nieuw jasje wilt laten steken. Onze web development en online marketing specialisten staan voor je klaar om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens een strategie gesprek bespreken we je wensen en kijken we welke functionaliteiten van je oude website goed werken. Het maakt niet uit of je een leek bent of al ervaring hebt in de online wereld. Wij sparren en brainstormen graag over jouw ideeën en helpen ook jouw bedrijf succesvol online te zijn. Je wensen en doelstellingen worden vervolgens vertaald naar een nieuw design dat aansluit bij jouw bedrijfsdoelen.

Na deze vrijblijvende sessie doorlopen we de 4 fasen van website strategie tot en met de live-gang van jouw nieuwe website.

Vrijblijvend website ontwerp ontvangen?

Ontvang 100% vrijblijvend een ontwerp op maat voor jouw bedrijf!

Laat je bedrijf groeien met doordacht webdesign op maat!

 • Ontwerp 100% vrijblijvend
 • Wij zijn overtuigd van onze dienstverlening en dat willen we graag bewijzen. Daarom ontvang je het eerste ontwerp geheel vrijblijvend op maat voor jouw bedrijf!

 • Goed vindbaar (SEO)
 • Jouw website bevat alleen code die nodig is en geen overbodige plugins of zware thema's. Hierdoor laadt je website supersnel en scoort de website goed in de zoekresultaten van Google.

 • Nergens aan vast
 • Wij werken graag met klanten die ook graag met ons werken. Daarom zijn onze samenwerkingen maandelijks opzegbaar.

 • Razendsnelle ondersteuning
 • Je staat er niet alleen voor! Ons team van vaste specialisten helpen je zowel per e-mail als telefonisch graag verder.

Zij gingen je voor

Cases

Carbon Herstel B.V.

Een compleet nieuwe huisstijl ontwikkelen: dát was de wens van Carbon Herstel. Inclusief een nieuw webdesign. weCare Media wist hier wel raad mee.

Bekijk case

Blijmakers Dagbesteding

Een ontwerp op maat dat perfect aansluit bij de bestaande huisstijl en infographics. Waarin de sfeer en het beleving van de dagbesteding overgebracht wordt via het ontwerp.

Bekijk case

Maxxrack B.V.

Maxxrack klopte bij ons aan voor een 8-talige website op maat. Inclusief een handige berekentool waarmee inzichtelijk wordt hoeveel magazijnruimte er bespaard kan worden met hun innovatieve product.

Bekijk case

Geleidehondenopleiding Ans L'Abee

Een frisse website met een speelse en herkenbare stijl. Een website die overzichtelijk is, alle nodige informatie bevat én gemakkelijk zelf aan te passen en uit te breiden is.

Bekijk case

Cillux B.V.

Chique, eenvoudig, strak en luxe. Dat waren de uitgangspunten die de nieuwe website van het merk Cillux moest vertegenwoordigen. Daarnaast moest het makkelijk zijn om een afspraak in te plannen gekoppelt aan een bestaande agenda.

Bekijk case

Wimperextensions Zwolle

Een compleet nieuwe huisstijl ontwikkelen: dát was de wens van Carbon Herstel. Inclusief een nieuw webdesign. weCare Media wist hier wel raad mee.

Bekijk case

FPS Machines B.V.

De oude website van FPS machines sloot niet meer goed aan bij de huidige dienstverlening en huisstijl van het bedrijf dat gespecialiseerd is in het elektrificeren van graafmachines.

Bekijk case

Gebr. van Gageldonk B.V.

Aannemers bedrijf van Gageldonk wilde een strakke en overzichtelijke website waar alle dienstverlening op terug te vinden is. Daarnaast is het mogelijk om lopende- en afgeronde projecten toe te voegen.

Bekijk case

Dennis Snijders Hoveniers

Hoveniers website met een professionele look and feel, die voornamelijk als online visitekaartje zal fungeren.

Bekijk case

Veelgestelde vragen

 • Wat kost het om een website te laten maken?

  De prijs voor het bouwen van een website is afhankelijk van je specifieke wensen, grootte, doel en functionaliteiten. Wij hanteren eerlijke en betaalbare tarieven. Vul het offerte formulier bovenaan deze pagina in en ontvang vandaag nog een vrijblijvende offerte.

 • Hoe snel is mijn website online?

  Het ontwerp van je website wordt binnen 5 werkdagen aan je gepresenteerd en is geheel vrijblijvend. De website wordt compleet opgeleverd, dit is inclusief het plaatsen van teksten en foto's. Je hoeft zelf dus bijna niets te doen!

 • Kan ik mijn website zelf beheren?

  Ja, je kunt ten alle tijden zelf de teksten aanpassen en foto's toevoegen. Ook kun je zelf pagina's aanmaken of verwijderen. Voor complexere taken zoals het toevoegen van functionaliteiten of design elementen helpen wij je graag verder!

 • Maken jullie ook websites op maat?

  Je kunt bij ons ook terecht voor een maatwerk website. We nodigen je graag uit voor een goede kop koffie om je wensen te bespreken en kunnen zoals op technisch- als op design vlak een unieke website voor je realiseren. Een website die precies aansluit bij jouw specifieke doelgroep of wensen.

Klaar om te groeien?

Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via: 085 - 303 81 81