Groeiscan

Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 425,-

Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten voor jouw bedrijf? Met het gratis kansenonderzoek ontvang je advies over jouw online marketing kansen.

90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen. Onze specialisten inventariseren je huidige online marketing inzet op verschillende kanalen, denk bijvoorbeeld aan SEO en SEA maar ook andere kanalen zoals social en e-mail.

Je ontvangt een uitgebreid rapport over je huidige online marketing inzet, waar eventueel nog kansen onbenut zijn of zaken die geoptimaliseerd kunnen worden. We gaan je doelen bespreken en komen met een concreet plan van aanpak om deze doelen te realiseren.

 • Advies op gebied van SEO & SEA
 • Meetbaar meer bezoekers, aanvragen en conversies
 • Op maat voor jouw bedrijf door onze specialisten
 • Ontdek waar kansen liggen op het gebied van online marketing
 • Uitgebreide analyse inclusief plan van aanpak

Kansenonderzoek aanvragen

0%

Vrijblijvend, je zit nergens aan vast

0%

Van de aanvragers is zichtbaar gegroeid na het onderzoek

0

Ondernemers gingen je voor!

0,8

Gemiddelde klantenbeoordeling

Waarom het gratis kansenonderzoek aanvragen?

Wij zien veel bedrijven worstelen met hun online marketing. Het rendement is te laag en worden vervolgens ingehaald door de concurrentie. Het kansenonderzoek geeft je antwoorden op vragen zoals:

 • Kan ik meer omzet en leads halen voor hetzelfde marketing budget?
 • Kan de organische vindbaarheid (SEO) van mijn website verbeterd worden?
 • Is er nog winst te behalen is met inbound marketing?
 • Zijn er nog meer mogelijkheden om meer leads, omzet en verkopen te realiseren?
 • Doet mijn huidige online marketing bureau écht wat ze beloven te doen?
1. Telefonische inventarisatie

Wat wordt er al aan marketing gedaan? Wie is je doelgroep en wat zijn de doelen die je wilt behalen?

2. Uitvoeren het kansenonderzoek

Eén van onze specialisten gaat voor je aan de slag, analyseert de SEO van je website en eventuele Google Ads account. En komt daarna met een plan van aanpak.

3. Resultaten & plan van aanpak bespreken

We overleggen onze bevindingen en presenteren je een plan van aanpak om het maximale rendement uit je online marketing te halen.

Zij gingen je voor

Veelgestelde vragen

 • Waarom is het kansenonderzoek gratis?

  Wij werken graag met bedrijven die ook graag met ons werken én zijn overtuigd van onze expertise. Wij geloven in meetbaar resultaat en het is onze passie om bedrijven te laten groeien. Het onderzoek geeft je inzicht in je huidige situatie en handvatten om je bedrijf te laten groeien. Het onderzoek is volledig gratis, hiermee bewijzen wij graag onze kennis en kan het kansenonderzoek als 0-meting dienen om vervolgens meetbaar meer resultaat te halen uit je online marketing. Maar je bent natuurlijk niets verplicht.

 • Wat houdt het kansenonderzoek in?

  Na een telefonische inventarisatie gaat één van onze experts voor je aan de slag. We sturen een koppelingsverzoek voor je Google Ads account en gaan onderzoeken waar en of er momenteel nog kansen gemist worden. Dit doen we zowel op het gebeid van SEA (Google Ads) als op SEO (zoekmachine optimalisatie) gebied. Er wordt een rapport voor je opgesteld met een plan van aanpak om meer resultaat te halen uit hetzelfde marketing budget. Vervolgens bespreken we het rapport en leggen we indien gewenst graag een offerte aan je voor.

 • Ik maak momenteel nog geen gebruik van online marketing, heeft het onderzoek dan zin?

  Als je momenteel nog niets aan online marketing doet geeft het onderzoek inzicht in de mogelijkheden die er zijn op het gebied van online marketing. Het onderzoek gaat dan niet in op de huidige strategie die je hebt maar geeft je een beeld van alle mogelijkheden die je kunt inzetten op het gebied van online marketing.

  Er wordt een afspraak ingepland om elkaar beter te leren kennen, doelstellingen en doelgroepen te bespreken en inzichtelijk te krijgen welke mogelijkheden er allemaal zijn op het gebied van online marketing.

 • Hoe snel kan ik het rapport verwachten?

  Marketing is maatwerk, wij nemen graag voor elke ondernemer de tijd om zijn bedrijf, doelgroep en doelstellingen te begrijpen en te analyseren. Hierdoor duurt het een aantal dagen voordat je het rapport kunt verwachten.

 • Ik heb al een online marketing bureau, mag ik het kansenonderzoek dan alsnog aanvragen?

  Ja dat mag zeker! Elk bedrijf mag de online marketing scan aanvragen. Het geeft je inzicht in de prestaties van je huidige online marketing bureau. Doet je huidige online marketing bureau wat ze zeggen te doen? Vervolgens kun je bevindingen bespreken met je huidige bureau en zelf bepalen of je de tips door je huidige partij laat oppakken of dat je ze liever uitbesteed aan weCare Media.

 • Hebben jullie de inloggegevens van mijn account nodig?

  Als je al over een Google Ads campagne beschikt zullen we je een koppelingsverzoek sturen zodat we kunnen meekijken in je account. Je kunt ons ook de (tijdelijke)inloggegevens gegevens verlenen, uiteraard gaan wij zeer discreet met alle informatie om en brengen géén wijzigingen aan in je account. Wij zijn officieel Google partner en zullen vertrouwelijk met alle gegevens omgaan en slaan alleen gegevens op tijdens een eventuele samenwerking.

 • Ben ik verplicht om samen te werken met jullie na het kansenonderzoek?

  Nee je bent helemaal niets verplicht. Wij geven je graag inzicht in de mogelijkheden en verbeterpunten van je huidige online marketing strategieën. Mocht je met ons verder willen na het onderzoek dan zullen we een offerte op maat voor je maken. Hierin worden de bevindingen uit het onderzoek meegenomen en kan dit in sommige gevallen ook dienen als een 0-meting. Wij geloven in meetbaar en bewezen resultaat en willen je graag verder helpen om je bedrijf te laten groeien.

Klaar om te groeien?

Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via: 085 - 303 81 81