Online marketing bureau Dongen

Online marketing bureau omgeving Dongen

weCare Media is een internet bureau in de omgeving van Dongen en zijn gespecialiseerd in internet marketing. Onze SEO specialisten helpen jouw bedrijf te groeien. Dit kan op het gebied van SEO, de gratis organische resultaten van Google. Maar ook op het gebied van SEA, de betaalde advertentie binnen het zoeknetwerk van Google.
Wil je weten hoe? Of heb je momenteel al een bureau om armen? Vraag dan geheel vrijblijvend de online marketing scan aan. Deze scan laat je zien welke kansen momenteel onbenut zijn en waar er eventueel nog meer winst te behalen is.
 • Hoger in Google
 • Meer bezoekers op je website
 • Meer leads en offerte aanvragen
 • Hogere conversiepercentages
 • Google advertenties

Klaar om te groeien?

Wil je weten waar jouw bedrijf kansen laat liggen op online marketing gebied? Vul dan onze gratis QuickScan in en één van onze SEO experts zal vrijblijvend contact met je opnemen.
Zoekmachine optimalisatie


Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd). Is een manier van online marketing die ervoor zorgt dat jij meer bezoekers ontvangt op je website. Hiervoor heb je hoogwaardige content of landingspagina's nodig waar bezoekers op landen. En door middel van conversie optimalisatie en het doen van A/B testen zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk van deze bezoekers omgezet worden in leads en klanten.

Google advertenties


Door middel advertenties via Google Ads kun je op honderden zoektermen direct bovenaan staan. Hieraan voorafgaand wordt er een zoekwoorden onderzoek gedaan om te onderzoeken hoe er per maand op een zoekterm gezocht wordt. Er wordt per campagne en zoekterm gemeten hoeveel conversies en leads deze opleveren en dit wordt elke maand geoptimaliseerd zodat de campagne elke maand meer conversies oplevert.

Meer bezoekers


Of je nu SEO, SEA of een combinatie gebruikt, het doel is altijd om meer bezoekers aan te trekken op je website. Deze bezoekers moeten aansluiten bij de doelgroep die jij met je bedrijf wilt bereiken. Daarom is het belangrijk om een duidelijk doel op je website te hebben. Bijvoorbeeld het aanvragen van een offerte of het achterlaten van contactgegevens.

Je bedrijf laten groeien?

Je kunt bij ons terecht om je bedrijf te laten groeien met onder andere de volgende werkzaamheden of strategieën.

Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden en concurrentie analyse

Snelle website

Hoge Google Pagespeed score

Contentstrategie

Meer gratis bezoekers

Autoriteit opbouwen

Naar #1 in Google met linkbuilding

Google mijn bedrijf

Lokaal vindbaar (lokale SEO)

Content schrijven

SEO teksten en landingspagina's

Rapportage en posities

Maandelijkse rapportage monitoring Google posities

Conversie optimalisatie

Meer conversies uit hetzelfde budget

On-page optimalisatie

Website optimalisatie op 80 punten

Benieuwd welke kansen jij laat liggen?

Vul de website scan in en ontdek of jouw website klaar is voor online succes.

SEO specialist in de omgeving Dongen

 • 1 Zoekwoorden & concurrentie analyse
 • Wij gaan onderzoeken hoe jouw website er momenteel voorstaat op het gebied van SEO en hoe hoog de concurrentie is. Deze scan is volledig gratis en geeft je een inzicht in welke kansen er beter benut kunnen worden op gebied van SEO en SEA.

 • 2 Strategie bepalen
 • Na een uitgebreide analyse bespreken we de verbeterpunten voor jouw website. We komen met een plan van aanpak om meer bezoekers en omzet te realiseren voor jouw bedrijf.

 • 3 Resultaten monitoren & bijsturen
 • Je van ontvangt een vaste SEO specialist van weCare media elke maand een rapportagem met verrichte werkzaamheden, Google posities en conversies. Daarnaast denken we proactief mee en komen met advies en verbeterpunten zodat geen enkele kans onbenut blijft!

Zij gingen je voor

Gratis online groeiscan aanvragen?

Vul de website scan in en ontdek of jouw website klaar is voor online succes.

Zoekmachine optimalisatie in de omgeving Dongen

Onze zoekmachine marketing specialisten helpen om jouw meer omzet uit hetzelde marketing budget te realiseren. Vraag gratis onze QuickScan hieronder aan om erachter te komen of je nog meer uit je huidige markting budget kunt halen en waar er eventueel nog kansen liggen.

Wij zijn actief in de omgeving van:

Klaar om te groeien?

Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via: 085 - 303 81 81