Online marketing Lightspeed webshop

Online marketing voor jouw Lightspeed webshop

De e-commerce software van Lightspeed is in de basis erg goed ingericht om gebruik te maken van online marketing. Door het inzetten van slimmme online marketing campagnes voor je Lightspeed webshop ontvang je meer bezoekers op je webshop.

Vraag het kansenonderzoek en on ontdek waar jouw Lightspeed webshop momenteel nog kansen laat liggen op het gebied van online marketing. Met het kansenonderzoek kom je erachter of je beter gebruik kunt maken van SEO of van SEA (betaald adverteren via bijvoorbeeld Google Ads of Google Shopping). De keuze tussen SEO en SEA is afhankelijk van je doelen, de concurrentie en de zoektemren waarop je wilt gaan ranken.

  • Meer webshop bestellingen & bezoekers
  • Advies op gebied van SEO & SEA
  • Uitgebreid zoekwoordenonderzoek
  • Advies op maat voor jouw bedrijf

Gratis kansenonderzoek aanvragen?

01

Inventarisatie

Telefonische inventarisatie om je wensen en doelen te bespreken en wat er in het verleden is gedaan aan online marketing.

02

Kansenonderzoek

Onze specialisten gaan aan de slag met het kansenonderzoek om en maken een uitgebreide rapportage over de kansen op gebied van SEO en SEA.

03

Stappenplan

Wij komen met een stappenplan in sprints van 3 maanden jouw doelen te realiseren en je webshop meetbaar te laten groeien.

04

Realisatie

Onze specialisten gaan aan de slag en brengen maandelijks verslag uit van de behaalde resultaten en de voortgang van jouw doelen.

SEO of SEA voor jouw Lightspeed webshop?

Wij gaan je helpen om je online marketing doelen te breiken en je webshop te laten groeien. Met het kansenonderzoek kom je erachter of je dit het beste kunt bereieken met SEO, SEA of wellicht een combinatie van beide.

Heb je in het verleden al gebruik gemaak van Google Shopping of Google Ads om je Lightspeed webshop te promoten? Tijdens het kansenonderzoek lopen onze specialisten je Google Ads account na op eventuele fouten of zaken die verbeterd kunnen worden.

Vraag gratis een kansenonderzoek aan en ontdek hoe wij jouw webshop naar een hoger niveau kunnen tillen!

Durf jij ons uit te dagen?

Wij bespreken graag je wensen tijdens een goede kop koffie!

Case: Quingo Scootmobielen

Quingo Scootmobielen is marktleider in Nederland op het gebied van 5-wiel scootmobielen. Wij hebben voor Quingo de complete online marketing verzorgd van SEO (contentmarketing) en linkbuilding voor het verhogen van de domein autoriteit.

Daarnaast hebben wij ook de bestaande Google Ads campagnes geoptimaliseerd en ervoor gezorgd dat de campagnes beter door te meten zijn zodat het rendement van de campagnes inzichtelijk is.

Zeer tevreden!

Ben zeer tevreden over de samenwerking met weCare Media. De uren worden efficient ingezet, ook zijn de kosten per lead flink afgenomen. Als je meer kwalitatieve betaalbare leads wil dan moet je bij weCare Media zijn!

Nick Moolenaar

Quingo B.V.
0%

Meer bezoekers door middel van SEO

0%

Lagere kosten per acquisitie via Google Ads

0

In 6 maanden van 200 naar 2800 organische bezoekers per maand

Zij gingen je voor

Klaar om te groeien?

Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via: 085 - 303 81 81