Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Als je website online is wil je natuurlijk dat mensen hem kunnen vinden. weCare Media kan u daarbij helpen. Door gebruik te maken van organische zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization of afgekort S.E.O) zorgen we ervoor dat je website goed gevonden wordt in de gratis resulaten van Google en andere zoekmachines, u betaald dus niet per klik!

Zoekmachine optimalisatie (S.E.O)

Zoekmachine optimalisatie

Via zoekmachine optimalisatie ook wel SEO genoemd zorgen we met verschillende technieken ervoor dat uw website uw website goed scoort tussen de gratis (organische) resulaten van Google.

Zoektermen analyse

Zoektermen analyse

Met speciale software kunnen wij een zoektermen analyse maken, hiermee krijgt u inzichtelijk hoe vaak er op een bepaalde zoekterm gezocht wordt en hoeveel concurrentie er op de zoekterm is.

Zoekmachine adverteren (S.E.A)

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren ook wel SEA genoemd. Via betaald adverteren in Google kunt u extra leads en omzet genereren. Wij kunnen campagnes voor u opzetten, onderhouden en conversies meten.

Linkbuilding

Linkbuilding

Linkbuilding is een van de belangrijkste rankingsfactoren voor Google. De kwaliteit en het profiel van de links naar uw website bepaald voor een groot gedeelte uw positie in Google.

Display- en remarketing adverteren

Display & remarketing

Via remarketing kunt u via display advertenties (banners) bezoekers die uw website reeds bezocht hebben advertenties tonen op verschillende websites, Google en social media platformen.

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Via conversie optimalisatie kunt u het aantal bezoekers dat via uw website iets koopt verhogen. Door onderandere A/B testen, USP's en call-to-action buttons kunnen wij u helpen dit te verhogen.

Content optimalisatie

Content optimalisatie

Naast linkbuilding is content ook een van de belangrijkste ranking factoren. Wij schrijven voor u S.E.O. teksten en optimaliseren de meta titel en description teksten.

Google Analytics

Meten is weten

Uw website optimaliseren zonder het meten van resultaat heeft natuurlijk weinig zin. Wij meten continu uw Google posities en brengen hierover maandelijks een rapport uit.

Google gecertificeerd

Google gecertificeerd

Al onze specialisten beschikken over de juiste Google certificaten. Hiermee bent u gegarandeerd van de juiste expertise en krijgt u altijd persoonlijk advies.

Meer bezoekers uit Google?

Wilt u meer bezoekers uit Google door middel van S.E.O. of S.E.A? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het optimaliseren van websites voor Google, het beheren van online advertentiecampagnes en het uitbrengen van strategie├źn en adviezen.

Wil je graag een vrijblijvend advies ontvangen over het optimaliseren van de website? Neem dan contact met ons op!

Wilt u vrijblijvend advies voor het optimaliseren van uw website? Neem dan contact met ons op!

Online marketing

 • Meetbaar resultaat
 • Concurrentie analyse
 • Zoekwoorden analyse
 • S.E.O. geoptimaliseerde teksten
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Positioneren bij Google, Bing, etc.
 • 24/7 online toegang tot rapportages
 • Website check-up en optimalisatie
 • Maandelijkse controle trefwoorden
 • Monitoring via Google Analytics
 • Hoog in Google met meetbaar resultaat

Contact opnemen

Offerte aanvragen