Enchanted CMS

  085 - 303 81 81

Het beste CMS ter wereld

Eén lichtgewicht CMS waar jij alles in vindt wat je nodig hebt. En wat ervoor zorgt dat je website razendsnel laadt!

Door gebruik te maken van één CMS waar alle websites op draaien ben je altijd up-to-date. Je hoeft zelf nooit geen updates meer te installeren en bang te zijn dat je website kapot gaat.

En komt er een nieuwe functie of beveiligingsupdate uit? Dan is deze direct beschikbaar voor al onze klanten!

Altijd up-to-date

Omdat het één centraal CMS is waar alle websites op draaien, ben je altijd up-to-date. Rollen we een nieuwe functionaliteit of technische update uit, dan is deze direct beschikbaar voor al onze klanten. Zo blijf je altijd up-to-date en hoef je je geen zorgen te maken dat je website gehackt wordt. Of je vervelende updates moet uitvoeren waar je website stuk door gaat.

Ja ik wil een website

Super snelle website

Ze worden massaal gebruikt, grote thema's die voor iedereen geschikt zijn en 1001 en verschillende functionaliteiten bevatten. Dit is allemaal leuk en aardig maar alle functionaliteiten (ook die je niet gebruikt) wél worden ingeladen in de code van je website. Met als gevolg dat je webiste traag laadt en niet gevonden wordt in Google.

Wij bouwen nog écht websites en schrijven alleen code die ook écht gebruikt wordt, hierdoor laadt je website super snel!

Ja ik wil een website

Overzichtelijke statistieken

In één gemakkelijk overzicht alle statistieken die je wilt zien. Waar komen mijn bezoekers vandaan? En op welke pagina's komen de bezoekers binnen? Hoe veel bezoekers heb ik per dag?

Wil je nog uitgebreidere statistieken? Ook dat is geen probleem, we importeren deze statistieken uit Google Analytics. Als je volledige toegang tot Google Analytics wilt is dat kosteloos inbegrepen.

Ja ik wil een website

Gemakkelijk pagina's aanpassen

Even een tekst of foto aanpassen? Dat is binnen een handomdraai geregeld! Als je teksten kunt typen in Word dan kun je met dit CMS overweg. Je hoeft geen rekening te houden met de styling of kleur van lettertypes, deze worden automatisch toegepast op de tekst.

Heb je een foto die verandert moet worden, ook dat is geen probleem. Upload de nieuwe foto en hij komt automatisch op de plek van de oude. Of als je nog geen foto hebt en deze in wilt voegen kan dit binnen een paar klikken.

Ja ik wil een website

Foto's beheren

Upload gemakkelijk al je foto's naar de website, en voeg ze binnen enkele muisklikken in tussen de pagina tekst.

Foto's worden automatisch in grootte gecorrigeerd dus je hoeft ze niet zelf handmatig allemaal te verkleinen.

Ja ik wil een website

Slimme instellingen

Alle informatie die dubbel op de website wordt gebruikt kun je met één slimme instelling aanpassen.

Denk bijvoorbeeld aan je adres of telefoonnummer, deze worden vaak op meerdere plekken gebruikt. Als je deze aanpast dan worden ze automatisch op alle plekken op je website aangepast.

Ja ik wil een website

Pagina's toevoegen

Wil je extra pagina's aanmaken op je website? Ook dat kan binnen enkele klikken. Geef de pagina een naam en kies een indeling. Bijvoorbeeld als je dezelfde indeling wilt als de over ons pagina, dan kies je bij indeling voor de over ons pagina.

Ook kun je gemakkelijk de titel en omschrijving voor Google aanpassen, je ziet direct in een live voorbeeld hoe de tekst in Google eruit komt te zien.

Ja ik wil een website

Extra module mogelijkheden

Wil je bijvoorbeeld een blog of nieuws module? Deze kunnen we voor je aanzetten en je kunt direct aan de slag! Je krijgt een extra kopje: "Nieuws" of "Blog" erbij waar je gemakkelijk nieuwe berichten kunt toevoegen.

Heb je een maatwerk functionaliteit nodig voor je website? Ook dat is geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ja ik wil een website

Gebruikers

Heb je een kennis of vriend die af en toe wat teksten op de website aanpast? Je kunt hiervoor een aparte gebruiker aanmaken die bijvoorbeeld alleen rechten heeft om de website te wijzigen. Maar niet bij instellingen zoals je domeinnamen etc. mag komen. Je kunt precies aangeven wat de gebruiker wel en nog belangrijker, niet mag zien.

Ja ik wil een website

E-mailadressen

Al je e-mailadressen in één overzicht. Ook kun je extra e-mailadressen toevoegen en mailboxen verwijderen.

Ja ik wil een website

Overzicht domeinnamen

Eén overzicht van al je domeinen, zeg domeinnamen op of bestel ze gemakkelijk bij met enkele muisklikken.

Ja ik wil een website

Meerdere websites één login

Heb je meerdere websites draaien? Ook dat is geen probleem! Je logt één keer in, kiest welke website je wilt beheren en kunt direct aan de slag.

Ja ik wil een website